28. tenisový turnaj Okresní hospodářské komory v Příbrami na druhý pokus

Všechny akce komory plánujeme vždy s velkým předstihem a 28. ročník tenisového turnaje byl stanoven na pátek 24. května 2024. Předpokládali jsme samozřejmě krásné slunečné

počasí, ale člověk míní a skutečnost může být diametrálně odlišná. Ač se na kurtech TK Bohutín sešli všichni přihlášení tenisté, strhla se průtrž mračen, která nehodlala ustoupit dle předpovědi celý den. Tak jsme posnídali a dohodli se na dalším termínu dne 18. června 2024.

Tentokrát jsme měli štěstí a druhý pokus byl, co se týče krásného počasí, za odměnu.  Turnaj se hrál jako obvykle ve čtyřhrách a slunečná pohoda nás provázela po celou dobu turnaje.  Po obědě jsme vyhlásili výsledky, rozdali poháry a věcné dary od našich partnerů.

Prvenství tentokrát vybojoval tým pod hlavičkou Úřadu práce ČR, krajská pobočka v  Příbrami ve složení Břetislav Mařan s Oldřichem Kofroněm. Druhou příčku obsadil tým firmy Sedláček s.r.o. Tomáš Kadlec a Martin Hadač a třetí místo tým Energon Grid, s.r.o. ve složení Roman Pechač s Romanem Klimtem.

Děkujeme našim stálým partnerům: společnosti Energon Grid s.r.o. za finanční příspěvek a skvělé pivo Baštýř pro všechny vítězné týmy, dále společnosti Kovohutě Příbram nástupnická a.s., PBtisk a.s., Koruna PB s.r.o., Adventure Golf Club Budínek  za pěkné věcné ceny pro naše tenisty.  Oceňujeme i výbornou spolupráci s vedením TK Bohutín a správcem kurtů panem Janem Trgem.

Blahopřejeme vítězným týmům a všem, kteří si přišli zahrát a těšíme se na setkání opět za rok.

V Příbrami 20.6.2024

Irena Karpíšková
ředitelka OHK Příbram